Öğrenciler´´ Atık Elektronik Eşya Topluyor (AEEE) ´´Kampanyası Öğrenci Anketi

26.11.2018 545

TÜBİSAD Yetkilendirilmiş Kuruluşu (TYK) tarafından düzenlenen “Öğrenciler AEEE Topluyor!” kampanyası kapsamında, öğrencilerin doldurması amacıyla hazırlanan “Evimizdeki EEE’ler ve AEEE’ler” isimli anket web sitemiz üzerinden aktif hale getirilmiştir.

Ankete http://anket.tyk.org.tr/ adresi üzerinden katılım gerçekleştirilebilmektedir.

Aşağıdaki şartların sağlanması halinde okullar, “Öğrenciler AEEE Topluyor” kampanyasının ödüllerine ilave olarak anket ödülü de kazanacaktır:

·         Minimum 500 kg AEEE toplamak,

·         0,5 ve üstü puan almak

(Puan hesabı = Okulun topladığı AEEE miktarı (Kg) / Okulda bulunan öğrenci sayısı),

·         “Evimizdeki EEE’ler ve AEEE’ler” anket katılımında okul mevcudunun %40’ını sağlamak.

Anket formlarının online olarak doldurulması için son tarih 1 Mart 2019’dur. Bu tarihten sonra doldurulan anketler ödül kapsamında değerlendirilemeyecektir.

Kaynak: Fatsa Milli Eğitim Müdürlüğü